Agenda

Imkeravonden

Regelmatig organiseert de vereniging imkeravonden. Op deze bijeenkomsten worden lezingen gehouden en films vertoond. Ook zijn deze avonden het moment waarop imkers elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Soms worden ook excursies georganiseerd. De imkeravonden vinden in principe altijd plaats op de laatste vrijdag van de maand. Ze worden nu digitaal gehouden via Zoom.

25 juni - Imkersavond

Annet Kunneke, van de imkersvereniging in Boskoop, gaat ons alles vertellen over honing. De uitnodiging komt via de e-mail, aanvang 19:30, start 20:00

28 mei - Imkersavond

Op reis naar Bolivia  28 mei 2021, aanvang 19:30, start 20:00

Gezien alle reisbeperkingen van het afgelopen jaar heeft het bestuur een digitale reis georganiseerd. We gaan al imkerend de wereld rond. Komende dagen stappen we in het vliegtuig naar Bolivia. Onze mede-imker (Havar uit Zweden) van de imkervereniging Oegstgeest neemt ons mee naar Bolivia en vertelt ons over zijn promotieonderzoek naar imkeren in Bolivia en wat voor betekenis imkeren heeft voor de lokale bevolking. Voor deze gelegenheid hebben we onze mede-imkers van de vereniging Oegstgeest ook uitgenodigd. 

Boliva is ons eerste reisbestemming, echter in de komende maanden zullen we nog een aantal bestemmingen digitaal bezoeken. Hopelijk willen jullie ons in vergezellen in deze mooie reis.
Vooralsnog zullen we de imkeravonden nog vanaf de keukentafel houden, maar hopelijk zien we elkaar weer snel in levende lijve!

26 maart - Imkersavond

Vrijdag 26 maart 2021, 20.00 uur, vindt er een Teams meeting plaats met als gast Geert Sleelant, over het gebruik van roofmijten als varroa bestrijding. De link voor de video verbinding wordt een paar dagen van te voren gedeeld met de leden en donateurs van de vereniging.

23 april - Algemene Ledenvergadering

Vrijdag 23 april 2021, 20.00 uur, vindt de ALV plaats per teams meeting. De link voor de video verbinding wordt een paar dagen van te voren gedeeld met de leden en donateurs van de vereniging.

Tuinvereniging Cronesteyn

Adres:

Boerenpad 1

2322 LA Leiden

Ben jij ook een echte bij-liefhebber?

Ontvang het bijenblad, doe mee aan leuke activiteiten en leer ontzettend veel!